Survival Diploma 2022

Meld je nu aan: Aanmelden.

Zaterdag 25 juni zijn er binnen onze Survivalrunvereniging diploma afnames  gepland voor de survival diploma’s van de Survivalbond Nederland.
Het wordt een extra feestelijke dag, omdat we deze dag ook ons nieuwe clubgebouw officieel zullen openen!

Wat houdt examen doen in:

• ieder jeugdlid dat dit wil mag meedoen, als je deel uitmaakt van de groepen basis B, basis A, gevorderden, runners of jongvolwassenen
  • (De basis C groepen van de donderdagavond hebben hun eigen diploma moment en doen daarom op 25 juni niet mee).
  • er zijn drie niveau’s waarop je je survival-vaardigheden kunt testen: brons, zilver en goud. Goud is hierbij het hoogste niveau.
  • je wordt volgens een schema ingedeeld en doet binnen een vastgestelde tijd verschillende hindernissen, loopt hard en krijgt een touw-knoop-test.
  • na afloop volgt de certificaat en diploma uitreiking.
  • Ieder jeugdlid dat meedoet krijgt een officieel en mooi prestatiecertificaat waarop alle onderdelen aangevinkt staan die je hebt behaald volgens de voorwaarden.
  • Zijn alle onderdelen op je prestatiecertificaat behaald? Dan wordt er aan jou ook nog eens het bijbehorende diploma brons, zilver of goud uitgereikt.
  • de examens zullen over de dag verdeeld afgenomen worden, tussen 9.30 en 16.00 uur. Brons zal aan het begin van de dag starten, rond het middaguur  zilver,  goud zal in de middag afgenomen worden.
  • als we alle opgaven binnen hebben, zullen we een indeling maken en jullie hierna verder informeren over de precieze tijden.
  • belangstellenden zijn deze dag van harte welkom om te komen kijken naar de diploma afnames.

Opgeven:

• Meld je nu aan: Aanmelden.
  • Meld je aan voor 31 mei.
  • Vul de vragen in en verstuur de opgave via de website.
  • Zet de datum in jullie agenda !
  • Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.