Kleding

Online je sportkleding bestellen

Beste leden,

Je kunt nu voor de vereniging zelf online je sportkleding bestellen. Naast T-shirts, broeken en jassen met verenigingslogo kun je er ook terecht voor een beperkt assortiment sportkleding en schoenen. Ga voor de webshop naar: https://svdronten.teamshop.club/.

Waarom een webshop?
Het bestellen van kleding ging niet altijd soepel. Dit kon effectiever en met meer gemak voor de leden. Daarom is er nu speciaal voor de vereniging een webshop ontwikkeld waar je zelf snel en eenvoudig je kleding kunt bestellen. Je selecteert een product (of producten), de juiste maat en stopt het in je winkelmand. Na betaling wordt het per post naar je verzonden.

Naast de sportkleding in de webshop kun je voor o.a. de survivalbroeken van het merk AllSur5 ook nog steeds terecht bij Kliff18.

Passen/ruilen
Twijfel je over de juiste maat van de kleding met verenigingslogo dan hangen er in de middelste keet op het terrein een paar voorbeeldexemplaren die je, met voldoende afstand, kunt passen. In verband met de coronamaatregelen kan dit alleen voor of na je training. Hierdoor houden we het aantal bewegingen op het terrein beperkt. Gekochte kleding via de webshop kan je ook ruilen of retourneren. Meer informatie en voorwaarden lees je op de site van de webshop.

We hopen dat de webshop bijdraagt aan een stuk gemak bij het bestellen en leveren van onze sportkleding.