Zomer Survivalrun

Doe jij mee met de Zomer Survivalrun 2021?
LET OP: Inschrijving is gesloten, we zitten vol 🙂

Vrijwilligers
Om deze run mogelijk te maken hebben we ook vrijwilligers nodig. Weet je iemand (ouder, buren, opa/oma) die zaterdag 3 juli een halve of hele dag wil helpen of wil je dit misschien zelf wel, meld je dan aan via:  Aanmelden Vrijwilliger. We hopen op flink wat vrijwilligers zodat we deze run succesvol kunnen laten verlopen.

De Run

Omdat de Dronterland Survivalrun dit jaar helaas door niet door kan i.v.m. corona maar we wel weer eens samen een run willen lopen, organiseren we vanuit de vereniging onze eigen Zomer Survivalrun. Deze run vindt plaats op zaterdag 3 juli 2021 op en rondom ons terrein aan de Lage Vaart. Het parcours is 4-5 km en bestaat uit een combinatie van lopen, zwemmen en diverse hindernissen. Je gaat dus nat en vies worden. We houden ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Doe jij ook mee?

Start en Finish lijsten: Start/Finish tijden

Deelnemers

Zowel volwassenleden als jeugdleden kunnen aan deze run meedoen. Je moet wel minimaal 8 jaar zijn en een zwemdiploma hebben. Je kunt als lid individueel meedoen maar ook een team vormen met andere gezinsleden (vader, moeder, broer/zus, partner). In verband met de coronamaatregelen is het van belang dat alle teamleden wel in hetzelfde huis wonen. Per team moet daarnaast minimaal 1 persoon lid zijn van de vereniging.  Jonge jeugdleden tussen 8-12 jaar die graag mee willen doen maar geen team hebben kunnen zich gewoon aanmelden en gezellig meedoen. Vanuit de vereniging wordt dan voor begeleiding gezorgd.

Aanmelden en kosten

Heb je ook zin om mee te doen, meld je dan nu aan via: Aanmelden Deelnemer. Dit kan tot 2 juni 2021 17:00. De kosten bedragen €5,- per deelnemer. Je krijgt bij aanvang een T-Shirt met een nummer. Dit nummer is gekoppeld aan je naam en wordt gebruikt voor de tijdregistratie.

Samenvattend

• Wat: Zomer Survivalrun 2021
  • Waar: Op en om het Survival terrein aan de Lage Vaart
  • Afstand: Ca. 4-5 km. 2x run lopen kan ook (Ca. 9-10km)
  • Deelnemers: Leden van SVDronten en niet-leden (mits uit hetzelfde huishouden)
  • Wanneer: Zaterdag 3 juli 2021 tussen 9.00 – 17.00 uur.
  • Kosten: € 5,- per deelnemer.
  • Mocht de run niet door kunnen gaan, dan doen we hem in September!

Corona regels

• Hou afstand
  • Er wordt in groepen van 4 personen gestart, per 5 minuten
  • Als je niet in hetzelfde huishouden zit, hou 1,5 meter afstand aan. Bij het lopen, wachten en in de hindernis
  • Heb je Corona klachten, kom dan niet

Wij hebben er veel zin in! Zien we jou en eventueel je team ook 3 juli?

Sportieve groet,

namens het organisatiecomité,